Lexmond, mooi dorp aan de Lek: DasMooiWonen.nl

Een nieuwe en bijzondere vorm van jeugd-sponsoring. In ruil voor nieuwe sponsorvesten onze E- en F-teams gaan we ons mooie dorp Lexmond promoten!  En dan met name de verschillende bouwprojecten die nu eindelijk van de grond moeten komen en woningen die te koop of te huur staan. Want een impuls in de woningmarkt is goed voor bedrijfsleven, scholen, winkels én natuurlijk het verengingsleven. Een aantal bedrijven steunt dit project inmiddels en we hebben nog een aantal verzoeken uitstaan.

LogoDasMooiWonen

Hieronder de Partners die ons steunen!

Hofstede logo psd

 

Logo Van der Werf Makelaars DEF

Perry_Sport

 

 

Nieuwe shirts van SYNCOP vloeren

* 08-10-2014 * Onze A1 en B1 zijn in het nieuw gestoken door SYNCOP vloeren! Ook voor de jongste jeugd zijn er extra shirts. Bij Syncop kunt u terecht voor een oerdegelijke synthetische vloer.

B1_

A1_

Rabobank steunt LKV Het Bosch

Rabobank Vijfheerenlanden steunt beachsportaccommodatie Lexmond

De Lexmondse Korfbalvereniging LKV Het Bosch mag rekenen op een bijdrage van €€ 5.000 uit het Coöperatiefonds van Rabobank Vijfheerenlanden. De financiële bijdrage is voor de realisatie van beachsportvelden en een beachhouse met berging. De beachvelden zijn geschikt voor verschillende beachsporten waaronder beachvolleybal, beachkorfbal, footvolley, beachtennis en speedminton. De combinatie van het dorpshuis met het sportcomplex geeft de unieke mogelijkheid om sport en beweging vanuit sociaal en maatschappelijk oogpunt op een nieuwe manier bij het dorp te betrekken. Dit project geeft aan dit proces een bijzondere impuls. De initiatiefnemers werken hiervoor samen met Sportstichting Lexmond en Dorpshuis Het Bosch en zijn zeer dankbaar voor deze toezegging. Zij hopen de komende maanden via aanvullende acties nog zo’n €€ 7.500 bij elkaar te krijgen voor het project. Geïnteresseerden die de beachcourts volgend jaar willen gebruiken kunnen dit kenbaar maken via lexmondbeach@live.nl.
Betske Kroon van het Rabo Coöperatiefonds overhandigd de checque aan LKV-voorzitter Bas van Mill.

SponsorPresentatie D1

De D1 is in nieuwe kleding gestoken door De Bruijn Sabelis Hoveniers en Vuurens Montagebouw BV. Deze week zal de nieuwe kleding worden gepresenteerd voor een mooi stukje in de krant.

Sponsors D1

Sponsors D1: Montagebedrijf Vuurens Montage BV en hoveniersbedrijf De Bruijn & Sabelis

Met Montagebedrijf Vuurens Montage BV en hoveniersbedrijf De Bruijn & Sabelis zijn ook voor onze D1 twee sponsors gevonden. Ook zij krijgen nieuwe tenues én trainingspakken. Een hele mooie ontwikkeling, waarmee trainer Erik indruk zal gaan maken op de velden. Let maar op!