Uitnodiging ELAR Beachsportdagen

Uitnodiging ELAR-Beachkorfbal Event 22 & 23 juni 2018

Hallo sportvrienden,

Graag willen we jullie weer uitnodigen voor het 6e ELAR-beachkorfbal-event op 22 & 23 juni a.s.. Een mooie mix van beachkorfbal, beachvolley en n gezellig feestje. Onze beachkorfbalvelden, voorzien van ons eigen ‘beachkorfbalhouse’, liggen weer klaar voor een leuk en gezellig event.

Wat houdt het event in?

 • een beachkorfbaltoernooi breedtekorfbal op twee courts (zaterdag 23 juni senioren ‘s middags & jeugd A t/m F ’s ochtends. Niveau 3e t/m 5e klasse)
 • een Voorronde NK Beachkorfbal (zaterdag 23 juni)
 • aanwezigheid DJ tijdens het toernooi en de avond ervoor (22 juni) met afsluitend een klein feestje m.m.v. DJ Corné
 • mogelijkheid kampeer-overnachting in Lexmond (na beachparty 22 juni)
 • mogelijkheid deelname beachvolleytoernooi vrijdagavond (22 juni)
 • beach-team-outift per team is gewenstOok een leuke voorbereiding voor als je in juli of augustus een beachtoernooi aan de Noordzeekust wilt spelen. Daarnaast kun je per NK Voorronde punten verdienen voor de Nationale Ranking. Het inschrijfgeld is € 4,00 per speler (een team heeft minimaal 6 spelers). Zorg dat je erbij bent en schrijf je in door een mail te sturen naar: lexmondbeach@live.nl. Je kunt hierbij aangeven wat je wilt: deelname recreatief beachkorfbal (€ 4,00 p.p.), deelname Voorronde NK Beachstadion Scheveningen (€ 4,00 p.p.), deelname beachvolley (€ 4,00 p.p.), beachparty (geen entree), overnachting op ons korfbalveld (gratis)
 • Check www.facebook.com/lexmondsebeachsportdagen

 

Blauw Wit wint NK-ticket ELAR Beach Cup, Kom van Pas het Beachvolley

Blauw Wit wint NK-ticket ELAR Beach Cup, Kom van Pas het Beachvolley

LEXMOND – Blauw Wit uit Amsterdam heeft afgelopen zaterdag de vijfde ELAR Beachkorfbal Cup gewonnen. Het team dat tot de nationale top behoort maakt haar favoriete rol waar. De titel is goed een ticket voor het NK in Scheveningen deze zomer. Het beachvolleybal werd gewonnen door Kom van Pas dat afgelopen vier jaar vier keer de finale verloor. Ondanks de regenachtige omstandigheden was het weer een geslaagd evenement.

Bij de beachkorfbaljeugd ging de titel bij de A-junioren naar Animo uit Geldermalsen en bij de B-aspiranten naar NKC uit Nijverdal. In totaal trok het door LKV Het Bosch en Huis Het Bosch georganiseerde evenement ruim 200 deelnemers in 30 teams naar de Lexmondse beachvelden. Een record in het vijfjarig bestaan.

De aftrap werd gedaan door de Lexmondse basisscholen die in het kader van de beachdagen een aantal gymlessen speciaal in het zand gaven.

Uitslagen:

Beachkorfbal (voorronde NK)

 1. Blauw Wit 1
 2. Blauw Wit 2
 3. NKC Nijverdal

Beachvolleybal

 1. Kom van Pas
 2. Sanders & Co
 3. ZandhappersBeachkorfbal A-jeugd
 1. AnimoBeachkorfbal B-jeugd
 1. NKC

ELAR Beachsportdagen én Voorronde NK Beachkorfbal 2017

Uitnodiging ELAR-Beachsportdagen 24 juni a.s.

We willen jullie graag uitnodigen voor het 5e ELAR-beachsport-event op 24 juni a.s.. Een jong evenement bestaande uit een mix van beachkorfbal, beachparty, beachvolley én een Voorronde voor het NK Beachkorfbal 2017. Viking won vorig jaar het beachkorfbal en mocht naar het NK Beachkorfbal in Scheveningen. Bij het Beachvolley ging de winst naar team The Professionals. Dit jaar is het beachvolley ook op zaterdag! Op vrijdagavond was het altijd even haasten voor de teams om op tijd te starten (soms direct door uit het werk). Op de zaterdag zitten de meeste teams wat ruimer in de tijd.

B            A

Wat houdt het event in?
– een beachkorfbal-toernooi ‘nieuwe stijl’ vanaf D-jeugd tot en met senioren (breedtesport,4-tegen-4) & daarnaast een Voorronde NK Beachkorfbal (junioren en senioren, 4-tegen-4*)
– een beachvolleybal-toernooi (5-tegen-5, waarvan 2 meiden in het veld – NU OP ZATERDAGAVOND VANAF 17.00!)
– twee aangelegde beachcourts voorzien van een beachhouse
– aanwezigheid DJ en lounge(zit)hoek
– een “Summer Beachparty” zaterdagavond 24 juni (NU OOK OP ZATERDAG)
– mogelijkheid kampeer-overnachting in Lexmond (na beachparty 24 juni)
– beach-team-outift per team is gewenst

We hebben twee permanente beachcourts en leggen er mogelijk een tijdelijk court bij. We werken met de volgende(indicatieve) tijdblokken: 10.00 – 14.00 pupillen/ aspiranten beachkorfbal, 14.00 – 17.00/18.00 junioren/ senioren beachkorfbal, – 17.00 – 21.30 beachvolley & DJ at the court.

Vanaf 21.30 beachparty in het naastgelegen Huis Het Bosch

Verder kun je per NK Voorronde (beachkorfbal) punten verdienen voor de Nationale Ranking. Het inschrijfgeld is slechts € 4,00 per speler (een team heeft minimaal 6 spelers). Zorg dat je erbij bent en schrijf je in door een mail te sturen naar: lexmondbeach@live.nl. Je kunt hierbij aangeven wat je wilt:
– deelname recreatief beachkorfbal met het aantal teams (€ 4,00 p.p.)
– deelname Voorronde NK Beachstadion Scheveningen (idem)
– deelname beachvolley (€ 4,00 p.p. of € 2 extra p.p. indien ook beachkorfbal)
– beachparty (gratis entree)

Met sportieve groet,

Team ELAR Beachsportdagen (onderdeel Korfbalvereniging LKV Het Bosch)
www.lkvhetbosch.nl
www.facebook.com/lexmondsebeachsportdagen

– overnachting op ons sportveld (gratis). Uitgebreid ontbijtbuffet Huis Het Bosch mogelijk voor € 7 p.p.

Zie de sfeerbeelden op www.facebook.com/lexmondsebeachsportdagen