Welkom op de vernieuwde site van onze club.


Er is aardig wat veranderd. We hebben een nieuwe lay-out en alle informatie is up to date. Tegenwoordig gaat bijna alles via de mobiele telefoon, dus we hebben ervoor gezorgd dat de website nu ook via mobiel handig te gebruiken is. De team pagina’s zijn bijgewerkt met alle foto’s die laatst zijn gemaakt en alle namen van de spelers/begeleiding. Verder staat er nieuwe info online over de activiteiten die we organiseren en er staat informatie online over de ELAR Beachsportdagen die we dit jaar weer gaan organiseren. Vanaf nu kunt u ook het wekelijkse korfbalnieuws op de site terug vinden.

We zijn nog druk bezig om de site te verbeteren dus hier en daar kan nog wat informatie missen. Onze excuses hiervoor. Wij doen ons best deze z.s.m. op de site te zetten. Mocht u iets willen weten wat nog niet op de site staat vermeld kunt u contact met ons opnemen.

Kijk gerust even rond en we hopen dat u het wat vindt!

Categorieën: HomePage