Goedenavond allemaal,

Via dit bericht willen wij jullie uitnodigen, om mee te doen aan het schutterstoernooi 2018! Het toernooi zal plaats vinden op donderdag 7 juni. Wij willen er een traditie van maken om elk jaar op de laatste trainingsdag van het seizoen een schutterstoernooi te organiseren om zodoende er achter te komen wie de beste schutters zijn van Het Bosch. Want wie wil zich nou niet het hele jaar “de beste schutter” noemen. Wil jij laten zien dat jullie duo de beste schutters zijn van de club? Geef je dan snel op via het onderstaande document! Voor meer info en een impressie van het schutterstoernooi van vorig jaar kun je terecht op de schutterstoernooi pagina. Alle voorwaarden om mee te doen staan in het onderstaande document.

 

We hopen jullie allemaal te zien!

Schutterstoernooi-2018

 

Categorieën: HomePage