Hallo allemaal,

Hopelijk genieten jullie nog volop van de vakantietijd. Nog even en we gaan met het nieuwe seizoen van start. Achter de schermen zijn we weer gestart met de voorbereidingen. Er zijn een aantal belangrijke punten die we graag met jullie delen:

Nieuwe teamindelingen jeugdteams.

Was Wordt
F1 E1
E1/E2 D1/D2
D1 C2
C1 C1
A1 A1

Binnenkort zullen de team-pagina’s worden aangepast.

Eerste trainingen. In de week van 20 augustus starten de trainingen weer (Kangoeroes 1 september). Alle nieuwe trainingstijden zijn al te vinden! Zie Trainingstijden veld.

Nieuwe wedstrijdshirts en kledinglijn. Als het goed is hebben alle spelers/ouders een mail ontvangen wat betreft de nieuwe wedstrijdshirts. Hier staat belangrijke informatie in over de wedstrijdkleding! Ook staat in deze mail informatie over het nieuwe trainingspak dat jullie binnenkort kunnen bestellen. Hier zijn de ontwerpen van het pak: Trainingsbroek en Trainingsjack.

Oefenwedstrijden 1 september. Zaterdag 1 september zijn voor de meeste teams oefenwedstrijden op ons nieuwe veld in Lexmond. Hier ontvangt u bericht over van de trainers!

Opening nieuwe kunstgrasveld 1 September. Zaterdag 1 september wordt het nieuwe kunstgrasveld geopend door wethouder Van Santen en KNKV-directeur Kraaijeveld. We zijn er trots op dat we met het nieuwe kunstgras twee meervoudig landskampioen naar Lexmond kunnen laten komen. Zij gaan strijden om de KorfbalTotaal Cup 2018. Het programma is zaterdag 1 september als volgt:

*Tussen 10.00u en 15.00u Kangoeroes en diverse oefenwedstrijden jeugdteams Het Bosch.

*15.30u DeetosSnel 2 – KZ/Thermo4U 2

*16.45u Openingshandeling wethouder Herman Van Santen & KNKV-directeur Gert-Jan Kraaijeveld

*16.55u Voorstellen spelers (onze spelen van E1, D2 en D1 krijgen een uitnodiging om mee op te lopen)

*17.00u DeetosSnel 1 – KZ/Thermo4U 1

De wedstrijden worden gespeeld met een schotklok. Dat wil zeggen dat de teams binnen 25 seconden de korf geraakt moeten hebben met een schot. Anders is de bal voor de tegenpartij. Er is verder een 10% kortingsactie van sponsor KorfbalTotaal.nl op kunstgrasschoenen: zie de actiecode op bijgevoegde flyer.

Wij hopen jullie nu genoeg informatie te hebben gegeven wat betreft het nieuwe seizoen! Geniet allemaal nog even van jullie wel verdiende vakantie 🙂 Tot snel op het veld!

 

 

 

 

Categorieën: HomePage