Zaterdag 1 september wordt het nieuwe kunstgrasveld geopend door wethouder Van Santen en KNKV-directeur Kraaijeveld. We zijn er trots op dat we met het nieuwe kunstgras twee meervoudig landskampioen naar Lexmond kunnen laten komen. Zij gaan strijden om de KorfbalTotaal Cup 2018. Het programma is zaterdag 1 september als volgt:

*Tussen 10.00u en 15.00u Kangoeroes en diverse oefenwedstrijden jeugdteams Het Bosch.

*15.30u DeetosSnel 2 – KZ/Thermo4U 2

*16.45u Openingshandeling wethouder Herman Van Santen & KNKV-directeur Gert-Jan Kraaijeveld

*16.55u Voorstellen spelers (onze spelen van E1, D2 en D1 krijgen een uitnodiging om mee op te lopen)

*17.00u DeetosSnel 1 – KZ/Thermo4U 1

De wedstrijden worden gespeeld met een schotklok. Dat wil zeggen dat de teams binnen 25 seconden de korf geraakt moeten hebben met een schot. Anders is de bal voor de tegenpartij. Er is verder een 10% kortingsactie van sponsor KorfbalTotaal.nl op kunstgrasschoenen: zie de actiecode op bijgevoegde flyer.

Categorieën: HomePage