KZ/Thermo4U wint 1e editie KorfbalTotaal Cup in Lexmond

 

LEXMOND – Afgelopen zaterdag werd het nieuwe kunstgrasveld van LKV Het Bosch geopend met de wedstrijd KZ/Thermo4U tegen DeetosSnel. Nadat de accommodatie officieel was geopend door wethouder Herman van Santen en KNKV-directeur Gert-Jan Kraaijeveld streden de twee topclubs om de KorfbalTotaal Cup 2018.

 

De wedstrijd onder leiding van toparbiter Marcel Luttik werd gespeeld met een schotklok, zuivere speeltijd en live DJ. Oftewel veldkorfbal in een zaalkorfbaljasje. Na een spannende slotfase was het KZ/Thermo4U dat met 19-18 aan het langste eind trok en een cheque van 250 euro in ontvangst mocht nemen.

 

Na de realisatie van twee nieuwe beachsportvelden en een beachhouse enkele jaren terug is LKV Het Bosch met dit nieuwe kunstgrasveld klaar voor de toekomst. Er kunnen door de komst van 4 LED-verlichtingsmasten nu ook ’s avonds officiële wedstrijden worden gespeeld. LKV Het Bosch gaat het nieuwe seizoen van start met 10 teams, waarvan er 8 aan de KNKV-competitie deelnemen.

Categorieën: HomePage