15/12/18: De E2 mocht het vandaag in Amersfoort opnemen tegen MIA. Dat betekende vroeg opstaan en vertrekken. Voor sommigen was het misschien toch iets té vroeg… De eerste 5 minuten ging het gelijk op en vielen er geen doelpunten. We leken aan elkaar gewaagd maar toen MIA eenmaal het eerste doelpunt gescoord had raakten we verdedigend de kluts behoorlijk kwijt. Ook in aanvallend opzicht wilde er niet veel lukken; het bleek lastig om elkaar te vinden. MIA kon hier van profiteren en in korte tijd keken we tegen een fikse achterstand aan. In het 3e kwart wisten we met een mooie combinatie tussen Henrieke en Bas de eer nog te redden met een doelpuntje en heel even leek er nog wat meer mogelijk toen Maud en Henrieke nog wat kansjes kregen maar ze waren wat ongelukkig in de afwerking. Het paste allemaal wel in het wedstrijdbeeld: het zat er vandaag gewoon niet in. Volgende keer nieuwe ronde, nieuwe kansen… De uitslag?  Geen idee meer. MIA veel, wij 1.

Categorieën: HomePage