26/01/19: De E1 en E2 vertrokken vandaag gezamenlijk naar Hilversum om het op te nemen tegen de Corvers. Bij de E2 was de start van de wedstrijd wat rommelig. De scheids had gauw door hoe het kwam: bij zowel Het Bosch als de Corvers liepen er een Bas en een Maud in het team rond. Voor sommigen wat verwarrend… Toen de scheids de boel verduidelijkt had gingen we goed van start. Er werd goed verdedigd, veel ballen werden  onderschept en er werd goed overgespeeld. Al gauw werd zichtbaar dat de trainingen hun vruchten beginnen af te werpen. Er werd veelvuldig en met succes gegaan voor de doorloopbal. Met name Henrieke wist zich steeds goed te positioneren waardoor ze de anderen goed kon aangeven. Bas en Sverre fungeerden vaak als bliksemafleiders waar Maud van kon profiteren, maar de heren kregen zelf ook een aantal kansen. Helaas werden ze goed verdedigd of waren ze wat ongelukkig in de afwerking, waardoor hun inzet niet werd beloond met een doelpunt. Verdedigend waren Bas en Sverre ijzersterk 💪🏻en zeker voor Sverre was dat echt niet eenvoudig aangezien hij best grote tegenstanders tegenover zich zag. Sverre groeit dan misschien in de lengte nog niet zo hard, hij groeide wel in de wedstrijd! Qua scoreverloop liep het ook lekker. Maud was erg op dreef en met 6 doelpunten verantwoordelijk voor het leeuwendeel van de score. Het mooiste doelpunt was echter van Bas. Een prachtig schot van flinke afstand suisde mooi het mandje in. Al met al een leuke sportieve wedstrijd met goed spel en mooie doelpunten. Eindstand 3-8 dus de punten mee naar Lexmond! 🎉💪🏻

Categorieën: HomePage