09/03/19: De E2 mocht het vandaag thuis opnemen tegen koploper MIA. Al gauw bleek dat het niet voor niets de koploper is want vanaf het begin moesten we alle zeilen bij zetten om niet gelijk op een fikse achterstand gezet te worden. We begonnen best goed; na 10 minuten was MIA niet verder gekomen dan 3 doelpunten. Wij helaas 0 maar we hielden moed. De 2e 10 minuten waren zelfs voor ons door niets weg te geven en zelf ook te scoren (mooi doelpunt van Henrieke). Tussenstand 1-3. Daarna zette MIA een tandje bij en scoorden ze in korte tijd het ene doelpunt na het andere waardoor ze snel uitliepen. Die klap kwamen we helaas niet meer te boven. Aan de inzet lag het niet maar we konden het tij niet meer keren. Uiteraard deed iereen deed z’n best om de schade te beperken maar dat weerhield MIA er niet van om met een uiteindelijke eindscore van 1-11 en de welverdiende punten weer terug te keren naar Amersfoort.

Categorieën: HomePage