30/03/18: Voor onze laatste zaal wedstrijd van dit seizoen toog de E2 naar Nieuwegein alwaar Koveni onze tegenstander was. Helaas kon Bas vandaag niet van de partij zijn maar we mochten Jurre verwelkomen als zijn vervanger. Het was voor hem de eerste keer dat hij meedeed met een wedstrijd en dat bleek nog best lastig. Hij heeft zich echter kranig geweerd. De overige spelers hadden overigens ook moeite om grip op de wedstrijd te krijgen. De tegenpartij had veel lange tegenstanders wat elkaar goed aanspelen bemoeilijkte. En Koveni was wat gelukkiger in de afwerking dan wij. Desondanks werd de moed niet opgegeven. Er werden een paar mooie kansen gecreëerd en die leverde een paar schitterende doelpunten op van Maud (één van een behoorlijke afstand) en Henrieke. Joppe en Sverre deden ook een paar dappere pogingen maar met van die lange jongens voor ze viel dat niet mee. En toen Sverre wel scoorde was het helaas net te laat (afgekeurd). Kortom: dapper gestreden maar helaas was het niet genoeg voor de winst. Sterker: we verloren de pot met 16-7. En nu… op naar het veld seizoen! Nieuwe ronde, nieuwe kansen 😊

Categorieën: HomePage