UPDATE ZOMERPROGRAMMA LKV HET BOSCH

Komende weken een boordevol programma met leuke activiteiten. Hopelijk allemaal met mooi weer J Met deze mail ontvangen jullie een bijgewerkt overzicht van al deze activiteiten! Op deze plek willen we alle vrijwilligers alvast bedanken voor jullie inzet. Zonder jullie hulp zouden we dit mooie programma nooit kunnen realiseren.

KLUSAVONDJE GROENONDERHOUD 11 JUNI

We krijgen deze maand meer dan 500 bezoekers over de vloer dus a.s. dinsdag gaan we met een groepje vrijwilligers het nodige groenonderhoud doen aan onze accommodatie zodat deze er weer tiptop uitziet. We kunnen altijd nog wat handjes gebruiken! We starten om 18.30 uur. 

SCHOOLKORFBALTOERNOOI 12 JUNI

A.s. woensdag staat ons jaarlijkse schoolkorfbal op de agenda met ’s middags de jongste groepen en ’s avonds de oudere groepen. De wedstrijden zijn verspreid over ons eigen veld en het hoofdveld van Lekvogels. Afgelopen week hebben een kleine 200 kinderen kunnen oefenen met de korfballessen die zijn verzorgd op de scholen (zie ook www.facebook.com/lkvhetbosch).

SCHUTTERSTOERNOOI 13 JUNI

Donderdag 13 juni vindt voor de derde achtereenvolgende keer het Schutterstoernooi plaats. Een supergezellig toernooitje wat ook geschikt is voor ouders, broers, zussen of klasgenootjes. De info hierover is onlangs verstuurd, maar in de bijlage nogmaals het formulier.

ELAR BEACHSPORTDAGEN 21 EN 22 JUNI

Vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni is het weer zover. De ELAR Beachsportdagen staan dan voor 7e keer op het programma. In de bijlage de flyer met meer informatie. Het beachvolley op vrijdagavond is ook voor ouders, buurtteams of bedrijven, maar wacht niet te lang want het zit bijna vol. Doe je niet mee, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig (zie ook www.facebook.com/lexmondsebeachsportdagen).

CLUBDAG 29 JUNI

De seizoensafsluiting, onze clubdag, staat zaterdag 29 juni op de agenda. Naast een gezellige BBQ kun je ook deelnemen aan een ouder, kind toernooi. Voor onze activiteiten is het prettig als iedereen zich zo tijdig mogelijk aangeeft. Meer info is opgenomen in de bijlage!

KORFBALTOTAAL CUP 2019 ZATERDAG 24 AUGUSTUS

Zaterdagmiddag 24 augustus hebben we weer twee clubs uit de Korfbal League te gast op ons veld. AKC Blauw Wit en Tempo strijden dan om de KorfbalTotaal Cup 2019. We proberen dit event te combineren met clinics door een aantal topspelers voor onze jeugdteams. Meer info volgt!

VOORBEREIDINGSDAG ZATERDAG 31 AUGUSTUS

We bekijken momenteel of we zaterdag 31 augustus met de club kunnen deelnemen aan een toernooi als voorbereiding op de competitie. Meer info volgt!

HANDIGE UP-TO-DATE INFO OVER WEDSTRIJDEN VAN JEZELF OF UW KIND? DOWNLOAD DE KNKV WEDSTRIJDEN-APP!

Weet je niet zeker of je nu wel of geen wedstrijd hebt? Is de app met de wedstrijd die is verzet alweer ondergesneeuwd door andere berichten? Gebruik de KNKV-WEDSTRIJDEN app! Handig voor spelers, maar zeker ook voor ouders. De app beval steeds de meest actuele info over wedstrijden, uitslagen en standen. Je kunt de app downloaden in PlayStore. Je hebt hiervoor je mailadres nodig waarmee je bij onze club bent ingeschreven. Krijg je de app niet gedownload stuur dan een berichtje naar secretariaatlkvhetbosch@outlook.com.

LKV HET BOSCH OP INSTAGRAM

Onze club is naast Facebook en Twitter sinds enige tijd ook actief op Instagram -> www.instagram.com/hetboschlexmond. Onze social media zijn een mooi ‘dagboek’ van al onze activiteiten, dus FOLLOW US J! Overigens kun je ons ook ‘volgen’ zonder account, door gewoon de sites te bezoeken.

VACATURES BINNEN ONZE MOOIE CLUB!

Onze club kan extra handjes goed gebruiken! Zie je mogelijkheden of wil je nadere informatie? Stuur dan n mailtje naar: secretariaatlkvhetbosch@outlook.com

VRIJWILLIGERS VELDONDERHOUD (speciaal voor opa’s:)

Heerlijk buiten 1x per 3 weken

Groenonderhoud tegelwerk/ bossages/ randen beachveld

Slepen kunstgras (met trekkertje)

VRIJWILLIGER SPONSORING

Onderhouden bestaande contacten sponsoren

Benaderen mogelijke nieuwe sponsoren

SECRETARIS BESTUUR

Agenda en verslaglegging bestuursvergaderingen

Inregelen zaalhuur

Beheren (digitale) verenigingspost

LID BEACHCOMMISSIE ELAR BEACHSPORTDAGEN

Help en denk mee met dit mooie event

Slechts een paar vergaderingen per jaar

Wedstrijdsecretariaat tijdens het event zelf

(ASSISTENT) TRAINERS/ COACHES

Voor onze groeiende jeugdafdeling

Op kosten van de vereniging kan een cursus worden gevolgd.

Categorieën: HomePage