Topkorfbalteams naar Lexmond voor KorfbalTotaal Cup

LEXMOND – Zaterdag 24 augustus vindt in Lexmond opnieuw de KorfbalTotaal Cup plaats. Vorige jaar streden DeetosSnel en KZ/Thermo4U om de winst. KZ ging er toen in de slotminuut met de winst vandoor. Dit jaar komen het Amsterdamse Blauw Wit en Tempo uit Alphen aan de Rijn naar Lexmond. Blauw Wit is meervoudig landskampioen en Tempo debuteert dit jaar in de Korfbal League. 

De KorfbalTotaal Cup is veldkorfbal in een modern jasje. De teams spelen net als in de zaal met een schotklok en zuivere speeltijd en een DJ zorgt bij ieder doelpunt voor de sfeer. De wedstrijd start om 16.00 uur en vanaf 15.50 uur zullen de spelers en speelsters worden voorgesteld. De entree op het Lexmondse sportcomplex Het Bosch is gratis.

Afbeelding: LKV Het Bosch

Categorieën: HomePage