Informatie nieuwe seizoen

Aanstaande maandag is er nog een vergadering van de jeugdcommissie en aansluitend ontvangt iedereen een infomail met informatie over het nieuwe seizoen met daarin onder meer de voorlopige teamindelingen, trainingstijden en informatie over de aftrap op zaterdag 24 augustus. Die middag verzorgen een aantal topspelers korte clinics voor onze jeugd (iedereen die op dat momenteel weer terug van vakantie is). Aansluitend spelen er 2 topteams op ons veld om de KorfbalTotaal Cup 2019.

Deze Zomer een korf in je tuin?

Veel korfschieten is heel erg goed voor je schot. Sommigen hebben al een korf in de tuin, maar voor wie dat wil is het deze zomer ook mogelijk om tot 24 augustus een korf (voetstuk, paal en korf) te lenen. Deze liggen toch maar ongebruikt. Afhalen/ terugbrengen kan op woensdagavonden tussen 20.00 en 21.00 uur. De accommodatie is dan open i.v.m. ons beachvolley. Op = op. Graag vooraf even bericht aan Arjen.

Beachvolley woensdagavonden

Het recratief beachvolley op woensdagavonden loopt alweer volop. Ook meedoen of weet je iemand die dit leuk zou vinden? Loop gerust even binnen. De start is om 20.15 uur. Info: lexmondbeach@live.nl

Automatische incasso vanaf 1 augustus a.s. -> graag even formulier invullen/ foto maken en appen

Vanaf 1 augustus a.s. stappen we over naar automatische incasso. Je betaalt bij voorkeur maandelijks waardoor je automatisch altijd ‘bij’ bent. Ten behoeve van de invoering hebben we van iedereen een machtiging nodig (of melding dat geen gebruik wilt maken van de regeling). Deze machtiging zit in de bijlage bij deze mail. Voor wie dit nog moet doen -> Je kunt deze invullen, een foto ervan maken en deze vervolgens per app (of mail) naar onze penningmeester sturen: 06-25441423 of penningmeesterlkvhetbosch@live.nl.

Nieuwe shirts

Afgelopen weken is iedereen voorzien van nieuwe shirts. Mocht je je nieuw shirt nog niet binnen hebben of de maat echt niet goed zijn (dit geldt ook voor broekje/rokje), stuur dan even een berichtje naar sjannie7@hotmail.com. Zaterdag 24 augustus 15.30 uur is er met iedereen die van vakantie terug is een clubfoto met de nieuwe shirts.

Trainingspakken

Er is naast de nieuwe shirts ook een nieuwe trainingspakkenlijn. 

Heb je al een pak?

Wil iedereen die al een pak heeft z.s.m. de kosten hiervan a 40 euro overmaken naar NL32RABO0336005539 t.n.v. LKV Het Bosch. Bedankt alvast!

Wil je ook een pak?

Deze kun je op eigen kosten aanschaffen. Kosten 40 euro per set (jas en broek).  Er zijn al heel wat leden die dat hebben gedaan. Voor wie ook een pak wil: er zijn momenteel nog diverse trainingspakken in de volgende maatvoeringen op voorraad. Als jouw maat niet op voorraad is dan is het mogelijk een juiste maat te bestellen. De levertijd is normaal 6 – 8 weken (maar dit loopt soms nog wel eens uit). Interesse? Stuur dan een mail naar sjannie7@hotmail.com

Trainingsjassen

140 – unisex 3x

152 – unisex 1x

164 – jongens 1x

S – dames 1x

S – heren 1x

M – dames 1x

M – heren 1x

L – dames 1x

XL – heren 1x

2XL – heren 1x

3XL – heren 1x

Trainingsbroeken

128 – unisex 2x

140 – unisex 1x

152 – unsex 1x

XS – unisex 1x

S – unisex 2x

M – unisex 2x

L – unisex 2x

2XL – unisex 1x

3XL – unisex 1x

Categorieën: HomePage