Altijd al gedroomd om je eigen gezicht op een sportplaatje te zien en anderen hun best zien doen om jouw plaatje te krijgen voor het album J? Binnenkort gaat het werkelijkheid worden want onze Spar gaat samen met onze vereniging én Lekvogels een sportplaatjesactie opzetten.
 
We hopen dat jullie het leuk vinden om hieraan mee te doen. Ieder team krijgt een eigen pagina in het boek. Het gaat een heel mooi boek worden en leuk om te bewaren voor later. Er geldt wel een aantal eisen om tot het boek te kunnen komen. Om je op de foto te kunnen zetten hebben we je handtekening nodig. Leden die 18 jaar en ouder zijn, moeten zelf hun handtekening voor akkoord te zetten. Een ouder of verzorger dient te tekenen voor iedereen die jonger is dan 18 jaar.
 
Na overleg met Lekvogels en de SPAR zijn we inmiddels gestart met de voorbereidingen. De planning is dat de foto dag gaat plaats vinden op zaterdag 8 maart a.s. Er komen zowel teamfoto’s als individuele foto’s. Deelname is niet verplicht, maar het zou natuurlijk leuk zijn als het boek zo compleet mogelijk wordt. Er worden mooie professionele foto’s gemaakt. De foto’s willen we graag ook gaan gebruiken voor KNKV-app en onze website. Zodat dit in één keer ook weer up-to-date is.
 
Jullie begrijpen dat dit een logistieke operatie is waarvoor we jullie medewerking voor vragen. Een ieder ontvangt binnenkort een brief waarin toestemming wordt gevraagd voor het maken en plaatsen van de foto voor de actie. Daarna ontvang je nadere informatie over het precieze tijdstip voor de fotodag en ontzettend belangrijk: zorg dat je hierbij op tijd aanwezig bent!
Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan, het resultaat wordt vast prachtig. Plan dus niets op zaterdag 8 maart totdat je weet wanneer je op de foto gaat.

Categorieën: HomePage