Hallo allemaal,

Bij deze een aantal updates van onze kant. Deels heeft een en ander al op onze social media gestaan. Deze periode is met onze wedstrijden en tal van andere activiteiten normaal onze drukste en gezelligste clubtijd van het seizoen. Het loopt helaas anders, maar laten we hopen dat we volgend seizoen een mooie doorstart kunnen maken, rekening houdend met eventuele nieuwe richtlijnen vanuit het RIVM. 

Sportplaatjesactie SPAR uitgesteld

Vanwege de Corona-maatregelen heeft Spar van Maren moeten besluiten de Sportplaatjesactie van LKV Het Bosch & Lekvogels uit te stellen. Een begrijpelijke beslissing. De verwachting is dat onze sterren nu in september in de winkel liggen.

Koop n mooi Erima-shirt met Het Bosch-logo en sponsor de club voor 5 euro #STAYFIT

Korfbaltotaal.nl, Erima en KNKV hebben samengewerkt aan een actie om de clubs financieel een steuntje in de rug te geven in deze tijd. Aangezien er ook in deze tijd gesport moet worden om fit te blijven, heb je misschien wel een nieuw sportshirt nodig. Koop dan dit speciaal ontwikkelde sportshirt met ons logo voor 17,95 euro en doneer daarmee 5 euro aan onze club! Bestellen kan via: www.korfbaltotaal.nl/products/knkv.

Al onze korven in Lexmondse & Heicopse tuinen

Onze korf-in-je-tuin-actie was een succes, want al onze korven staan inmiddels ergens in een mooie tuin. Iedereen veel korfschiet-plezier.

Voorbereidingen nieuwe seizoen

Het huidige seizoen is helaas abrubt ten einde gekomen. Afhankelijk van de ontwikkelingen kijken we nog naar enkele nevenactiviteiten eind juni, maar ook dit is logischerwijs onzeker. De focus gaat dus op volgend seizoen. De precieze opstart laten we samenhangen met de adviezen van RIVM en in het verlengde daarvan NOC*NSF en de korfbalbond. De teams die in de zaal bovenaan stonden en feitelijk al kampioen waren, gaan we bij de start van het nieuwe seizoen alsnog in het zonnetje zetten. Komende weken gaan we met onze commissies aan de slag met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Contributies

Qua contributie-inning volgen we dezelfde lijn als de meeste andere sportclubs. Deze loopt vooralsnog door omdat vrijwel al onze kosten ook doorlopen. We zijn nog in afwachting wat we aan gemaakte kosten terugkrijgen voor bijvoorbeeld zaalhuur, veldhuur en bondsafdrachten. We zijn voornemens deze bedragen terug te investeren in onze leden op de momenten dat dit weer kan.

Het belangrijkste voor nu: hou afstand en let goed op jezelf en je omgeving!  

Categorieën: HomePage